08 January 2013

Lepak2 tepian tasik

Hr ahad lps km lepak2 kat Mengkuang Dam, saja nk hilangkan boring, plan nk joging la konon tp malas la plk, manusia kat situ jgn cakap la, ramai giler hrtu...sambil lepak2 kami kasi ikan makan, besar2 ikannyer, geram plk aku nengoknyer ha...anak2 plk mmerayu2 nk swimming...adeh! xblh nak oi!


Lepak tepi tasek ni je, tenang je airnyer tp ada ikan besar2

Danish dgn teropongnyer, dok teropong ikan katanya

Tengok sikit2 dah basah kasutnyer, tepian tu ada anak2 ikan 

ibu pun nak interprem...hikhikhik

satu hari aku nk joging atas jambatan tu sampai ke hulu sana...betul kah..???

My hubby jd tukang memerhati je...hehe

11 comments:

syariza09 said...

dh berjogging kt jamabatan tu jgn lupa amik gamabaq tau kikikiki

Gieyana said...

weh..lama x dtg blog hg..rini aku mc, so leh jenjln blog kengkwn...

Seronoknya lepak sini..last aku p ms tunggu result spm..:-)

mamalieyna said...

best beriadah tmpt mcm ni..alam semulajadi.. nikmat ^_^

haih terasa nak beriadah jugak..hee~

Imah Dinor said...

santai jakn klu kuar briadah....

Imah Dinor said...

santai jakn klu kuar briadah....

Yati said...

Cantiknya tempat tu, nampak tenang je tasik. Lepak petang-petang mesti best. :)

Afasz said...

wah berekreasi ngn family . syoknye

ieda said...

bestnyaa ..
teropong ape tuu ;)

Falsya said...

tenangnye lahai tempat tuh..haruslah ibu interpremmm..hehehee

♥Cik Puan♥ said...

lama tak mai cni

NM02 said...

uuittttt..... mana poi... lama tk dgr kabar!