05 March 2013

JJCM di Restoran Warung Dusun, Bangi

Masa kursus di UNITEN, Bangi kami sempat JJCM di sekitar Bangi & Bdr Br Bangi, antara tempat yg direkomenkan oleh kwn2 kat sana, Restoran Warung Dusun, kami pekena sup gearbox & sup ekor, mmg terangkat la, xsia2 kami patah balik 2, 3 kali cari restoran ni hehe...ms kami sampai byk lg tempat kosong tp ms tgh order tu full restoran ni... kami lepak kat cni sampai tgh mlm,  mcm2 side order kami pekena, sampai tertinggal 1 sesi kuliah mlm tu...huhu...

Aku & wana, posing2 dl sblm mkn

Sup Gearbox, besar tau blh mkn 4 org, tu pun xhbs km kerjakan

Pulun hiris sambil kecur air liur...haha

Gayanyer ada lg yg nk diorder...

gigih mak nk mkn...hikhikhik

 jemput2 makan semua...nyum nyum..

Bersambung...

N3 JJCM lg pasni la nmpknyer...hehe

10 comments:

Falsya said...

falsya xpenah makan sup gear box nie..hehe..nmpk mcm sedap...;)

♥cikmOt♥ said...

bestnya...tak penah cuba lagi...

mamalieyna said...

Ehh org dok KL ni pun tak smpai sna lg, .. beh tuuu sup gearbox.. :-)

NM02 said...

oooomak ai!!!!!

Ena said...

org jauh pulak yg merasa.. kami x juga sampainya pun.. heheh..

eB said...

gear box tuh... nyummy :)

lizz said...

errmm sedap..tak leh tahan ni terus jer raser lapo...

MrS. F!zA said...

gear box mmg setappppp!

Yati said...

Besor sangat Hajar, tak tau camana nak makan. Kalau tapau rumah best juga boleh hirup-hirup. :)

Anonymous said...

Good dаy very nicе site!! Guу .. Еxcеllent .
. Superb .. I'll bookmark your site and take the feeds additionally? I'm happy to seek οut numerous hеlрful information here in the publish, we need ԁevelop еxtra tеchniquеs
in thiѕ rеgard, thanks for sharіng.

. . . . .

Нerе iѕ my blog payday loans